Wat is er vandaag in Amsterdam-Oost te doen?

Live Oost op TwitterLive Oost op Facebook
+
-
Reset

Weergave als

Weergage als KaartKaart
Weergage als LijstLijst
Zondag 17 februari bekijk de kalender
februari 2019 Volgende Sluiten
M D W D V Z Z
01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

filter het aanbodreset
Zaterdag Maandag
Muziek

Doka Royale

tijd: 21:00
door: DOKA
gratis
Schermafbeelding_2014-01-02_om_13.36.28.jpg

Het weekend is nog lang niet afgelopen op zondag! Daarom helpen we je om alle brakheid te vergeten, door juist vanavond geheel in stijl het weekend af te sluiten. Resident en Royale DJ Marcel Barlag wordt wekelijks vergezeld door een ander Amsterdams kopstuk. Samen zorgen ze voor een dansvloer vol aantrekkingskracht, zelfs als je vermoeide voeten hebt. 
Ander Royal meubilair op de zondag; toiletdame Evapleva met haar 18+ tekenwedstrijd en host Erin Amazia Tasmania. 

Twitter .
Website

Marci Panis

Geschiedenis
Marci Panis is een broedplaats voor (podium-)kunsten gevestigd in een oud schoolgebouw aan de Marcusstraat 52. SInds de zomer van 2003 hebben alle aankomende gebruikers en bewoners grotendeels eigenhandig het gebouw met achterstallig onderhoud getransformeerd tot een gebouw van en voor kunstenaars en theatermakers. Hierdoor is een plek gecreëerd waarin het onderzoek en de ontwikkeling van theater en andere kunstvormen centraal staan. Sinds 2003 is het gebouw in gebruik genomen.

Doelstelling
De doelstelling is het creëren van een klimaat waarbinnen podiumkunsten optimaal kunnen groeien en waarbij, in samenwerking met andere kunstdisciplines, onderzoek en dialoog centraal staan. Door de combinatie van verschillende disciplines en verschillende gebruiksfuncties van het gebouw ontstaat een bedrijvigheid die een voedingsbodem levert voor kruisbestuiving. Een plek waarbij nieuwe initiatieven en nieuwe samenwerkingsverbanden ondersteund worden. Een gebouw dat geregeld zijn deuren openzet.

Behalve studio’s en repetitieruimtes bevinden zich in het pand een restaurant, een decorwerkplaats, een salon, een circuswerkplaats, een pension voor kunstenaars, en een kinderdagverblijf. Daarnaast bevinden zich op de bovenste verdieping 5 woningen die bewoond worden door gebruikers van het pand.

Er vindt een grote diversiteit aan cursussen en workshops plaats. Zowel voor kinderen als  volwassen. Van zang- en muzieklessen tot beeldhouwen, dans en acrobatiek.

 

Van alle werkruimtes is 50% beschikbaar voor de podiumkunsten en 50% voor andere kunstdisciplines. Disciplines die in Marci Panis vertegenwoordigd zijn: dans, mime, theater, multimedia, theatervormgeving, literatuur, film, grafisch vormgeven, fotografie, beeldende kunst.

Voor meer informatie over Marci Panis: info@marcipanis.nl
Voor meer informatie over studioverhuur: studioverhuur@marcipanis.nl
Voor meer informatie over het pension: pension@marcipanis.nl


Agenda

Circuswerkplaats Boost organiseert Open Podium zaterdag 15 november 2014, 20:00 - 22:15 | prijs: €6 / Circuswerkplaats Boost

Gegevens

info@marcipanis.nl

http://www.marcipanis.nl/

Static GoogleMap Placeholder

Adres

Marci Panis
Marcusstraat 46-52
1091 TK Amsterdam