Wat is er vandaag in Amsterdam-Oost te doen?

Live Oost op TwitterLive Oost op Facebook
+
-
Reset

Weergave als

Weergage als KaartKaart
Weergage als LijstLijst
Dinsdag 19 februari bekijk de kalender
februari 2019 Volgende Sluiten
M D W D V Z Z
01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

filter het aanbodreset
Maandag Woensdag
Sorteer:
Toon categorie:

Grachtenfestival Amsterdam

Profiel foto 
		Grachtenfestival Amsterdam

Grachtenfestival Amsterdam laat een breed publiek op een andere manier kennismaken met klassieke muziek en geeft daarbij alle ruimte aan jong toptalent op bijzondere locaties. Van metrostation tot dakterras. Grachtenfestival Amsterdam tovert de hoofdstad jaarlijks om tot de mooiste concertzaal ter wereld.

Bekijk

Mariana Hutchinson

Profiel foto 
				Mariana  Hutchinson
Hallo! Ik heet Mariana en ben violiste en viooldocente. Ik speel voornamelijk klassieke muziek in verschillende bezettingen: duo, trio, ensemble en orkest. Daarnaast heb ik een privé lespraktijk met vooral jonge kinderen tussen de 5 en 10 jaar. Op dit moment geef ik les aan huis in Amsterdam Oost.
Bekijk

Guilla Maghie

Profiel foto 
				Guilla  Maghie

Student Communicatie(Reclame, Media & Design). Vrijwilleger CBK zuidoost (Communicatie), Dichter, Tekenares.

Bekijk

Frenshelo r.r Janzen

Profiel foto 
		Frenshelo r.r Janzen

Frenshelo Janzen is geboren op 11 maart 1986 op het eiland Curaçao. Vanaf kleins af aan begon Frenshelo met tekenen, dat was zijn grootste passie. Hij vond dat echt leuk om te doen zowel thuis als op school. Op zijn 9e ontdekte zijn moeder zijn teken ‘skills’, toen hij op een dag in zijn moeders slaapkamer een hoofd van een man tekende op de muur. Op deze manier ontdekte hij de wereld van het tekenen of beter gezegd de kunstwereld. Hij tekende op muren, in het zand op papier, overal en nergens en op de raarste plekjes kon je tekeningen van hem vinden. Ook met de raarste materialen probeerde hij altijd iets een vorm te geven. In zijn schilderijen kan je een heleboel karakters tegen komen en dat heeft ook veel te maken met zijn achtergrond en met zijn werk. Frenshelo verwerkt altijd zijn vingerafdruk in zijn schilderijen.

Bekijk

Stichting BRADWOLFF PROJECTS

Profiel foto 
				Stichting BRADWOLFF PROJECTS

BRADWOLFF PROJECTS is een ideële stichting zonder winstoogmerk. De instelling is in 2011 opgericht om een platform te kunnen bieden aan de individuele kunstenaar, maar bovenal om het artistieke ontwikkelingsproces in al haar verschijningsvormen zichtbaar te maken. Het initiatief beoogt een wisselwerking tot stand te brengen tussen kunstenaar, product en publiek, waardoor nieuwe denkbeelden en initiatieven kunnen ontstaan. BRADWOLFF PROJECTS fungeert tevens als platform voor curatoren.

Sinds 2014 is BRADWOLFF PROJECTS gehuisvest in de koepelruimte van het Chirurgiegebouw van het voormalige Burgerziekenhuis aan de Linnaeusstraat. Het gebouw is in 1890 ontworpen door architect A.L. van Gendt [1835-1901] en is gelegen in een mooie publieke binnentuin. Op deze locatie zat voorheen stichting Outline.

Bekijk

LIFE

Profiel foto 
		LIFE
Merk jij veel van de generatiekloof in je omgeving? Of gaan volwassenen, jeugd en kinderen in jouw buurt of binnen je familie gewoon normaal met elkaar om? Maak je klaar voor Life, dé dansvoorstelling voor jong en oud, liefhebbers van dans, muziek, theater én film. Thema: (het ontbreken van) de generatiekloof.
Bekijk

Pagina 4 van 35
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   ...   35
Vorige
Volgende