Wat is er vandaag in Amsterdam-Oost te doen?

Live Oost op TwitterLive Oost op Facebook
+
-
Reset

Weergave als

Weergage als KaartKaart
Weergage als LijstLijst
Donderdag 19 juli bekijk de kalender
juli 2018 Volgende Sluiten
M D W D V Z Z
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

filter het aanbodreset
Woensdag Vrijdag
Expo

GERDA KRUIMER

tijd: 11:00 - 17:00
door: CBK Amsterdam
gratis
1image_.jpeg

Gerda Kruimer (1963) maakt tekeningen als autonoom kunstwerk. Haar fascinatie zijn de ontelbare lijnen die onbesproken, ongezien verbanden leggen in het ruimtelijke geheel.
Een detail uit eerder werk is vaak uitgangspunt voor een nieuw kunstwerk. Zo ontstaat een serie gebaseerd op dezelfde rasters. 
De kleine werken (prints op aluminium) die in de vitrine worden getoond zijn delen van grote tekeningen die op de computer zijn verwerkt. Deze grote tekeningen waren in mei 2014 in het CBK Amsterdam te zien in de tentoonstelling ”Stroom Lijnen”. 
Het CBK heeft ook werken van Gerda Kruimer in de collectie.

Twitter .
Website
Muziek

Nachtkijker

tijd: 22:00
door: DOKA
prijs: €5
Schermafbeelding_2014-01-02_om_13.23.45.jpg

De plek voor bonte nachtdieren om diep door de nacht te duikelen met de meest kleurrijke nachtkijkers van de stad. Wees niet bang voor natte voeten, want daar dans je juist harder mee. Jules de la Courgette nodigt living legend Rob Manga uit.

GRATIS TOT 23:00, DAARNA €5

Twitter .
Website
Sorteer:
Toon categorie:

Grachtenfestival Amsterdam

Profiel foto 
		Grachtenfestival Amsterdam

Grachtenfestival Amsterdam laat een breed publiek op een andere manier kennismaken met klassieke muziek en geeft daarbij alle ruimte aan jong toptalent op bijzondere locaties. Van metrostation tot dakterras. Grachtenfestival Amsterdam tovert de hoofdstad jaarlijks om tot de mooiste concertzaal ter wereld.

Bekijk

Mariana Hutchinson

Profiel foto 
				Mariana  Hutchinson
Hallo! Ik heet Mariana en ben violiste en viooldocente. Ik speel voornamelijk klassieke muziek in verschillende bezettingen: duo, trio, ensemble en orkest. Daarnaast heb ik een privé lespraktijk met vooral jonge kinderen tussen de 5 en 10 jaar. Op dit moment geef ik les aan huis in Amsterdam Oost.
Bekijk

Guilla Maghie

Profiel foto 
				Guilla  Maghie

Student Communicatie(Reclame, Media & Design). Vrijwilleger CBK zuidoost (Communicatie), Dichter, Tekenares.

Bekijk

Frenshelo r.r Janzen

Profiel foto 
		Frenshelo r.r Janzen

Frenshelo Janzen is geboren op 11 maart 1986 op het eiland Curaçao. Vanaf kleins af aan begon Frenshelo met tekenen, dat was zijn grootste passie. Hij vond dat echt leuk om te doen zowel thuis als op school. Op zijn 9e ontdekte zijn moeder zijn teken ‘skills’, toen hij op een dag in zijn moeders slaapkamer een hoofd van een man tekende op de muur. Op deze manier ontdekte hij de wereld van het tekenen of beter gezegd de kunstwereld. Hij tekende op muren, in het zand op papier, overal en nergens en op de raarste plekjes kon je tekeningen van hem vinden. Ook met de raarste materialen probeerde hij altijd iets een vorm te geven. In zijn schilderijen kan je een heleboel karakters tegen komen en dat heeft ook veel te maken met zijn achtergrond en met zijn werk. Frenshelo verwerkt altijd zijn vingerafdruk in zijn schilderijen.

Bekijk

Stichting BRADWOLFF PROJECTS

Profiel foto 
				Stichting BRADWOLFF PROJECTS

BRADWOLFF PROJECTS is een ideële stichting zonder winstoogmerk. De instelling is in 2011 opgericht om een platform te kunnen bieden aan de individuele kunstenaar, maar bovenal om het artistieke ontwikkelingsproces in al haar verschijningsvormen zichtbaar te maken. Het initiatief beoogt een wisselwerking tot stand te brengen tussen kunstenaar, product en publiek, waardoor nieuwe denkbeelden en initiatieven kunnen ontstaan. BRADWOLFF PROJECTS fungeert tevens als platform voor curatoren.

Sinds 2014 is BRADWOLFF PROJECTS gehuisvest in de koepelruimte van het Chirurgiegebouw van het voormalige Burgerziekenhuis aan de Linnaeusstraat. Het gebouw is in 1890 ontworpen door architect A.L. van Gendt [1835-1901] en is gelegen in een mooie publieke binnentuin. Op deze locatie zat voorheen stichting Outline.

Bekijk

LIFE

Profiel foto 
		LIFE
Merk jij veel van de generatiekloof in je omgeving? Of gaan volwassenen, jeugd en kinderen in jouw buurt of binnen je familie gewoon normaal met elkaar om? Maak je klaar voor Life, dé dansvoorstelling voor jong en oud, liefhebbers van dans, muziek, theater én film. Thema: (het ontbreken van) de generatiekloof.
Bekijk

Pagina 4 van 35
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   ...   35
Vorige
Volgende