Wat is er vandaag in Amsterdam-Oost te doen?

Live Oost op TwitterLive Oost op Facebook
+
-
Reset

Weergave als

Weergage als KaartKaart
Weergage als LijstLijst
Woensdag 23 januari bekijk de kalender
januari 2019 Volgende Sluiten
M D W D V Z Z
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

filter het aanbodreset
Dinsdag Donderdag
Expo

GERDA KRUIMER

tijd: 11:00 - 17:00
door: CBK Amsterdam
gratis
1image_.jpeg

Gerda Kruimer (1963) maakt tekeningen als autonoom kunstwerk. Haar fascinatie zijn de ontelbare lijnen die onbesproken, ongezien verbanden leggen in het ruimtelijke geheel.
Een detail uit eerder werk is vaak uitgangspunt voor een nieuw kunstwerk. Zo ontstaat een serie gebaseerd op dezelfde rasters. 
De kleine werken (prints op aluminium) die in de vitrine worden getoond zijn delen van grote tekeningen die op de computer zijn verwerkt. Deze grote tekeningen waren in mei 2014 in het CBK Amsterdam te zien in de tentoonstelling ”Stroom Lijnen”. 
Het CBK heeft ook werken van Gerda Kruimer in de collectie.

Twitter .
Website
Sorteer:
Toon categorie:

Peter Cleutjens

Profiel foto 
		Peter Cleutjens

In mijn beeldende werk (schilderen, tekenen, fotografie) zoek ik naar patronen of creeer/selecteer ik zelf patronen in alledaagse situaties. In de semi-objectieve registratie's, waarin gevist wordt naar een gelukkige samenloop van omstandigheden, leidt dat in gunstige gevallen tot een magisch 'kip of ei' raadsel.

Bekijk

Total in Support

Profiel foto 
		Total in Support
Total in Support is een Amsterdams advies- en administratiekantoor dat zich speciaal richt op ondernemingen in de culturele en creatieve sector. Een tiental professionals verzorgt de financiële administratie, inclusief de loonadministratie en de belastingaangiftes, maar ook de volledige projectadministratie inclusief periodieke managementrapportage. Dit pakket kan naar wens worden uitgebreid met het complete debiteuren- en crediteurenbeheer. Daarnaast neemt Total in Support zo nodig de volledige personeelsadministratie over en alle overige zaken die door de financiële afdeling zouden worden verzorgd.
Bekijk

Houseconcert Amsterdam

Profiel foto 
				Houseconcert Amsterdam
Laat u verrassen door de muzikale gezelligheid in ons huiskamertheatertje! Het aanbod artiesten is gevarieerd van sing à songwriter t/m klassiek. Maandelijks op de zondagmiddag van 17.00 uur tot 19.30. Incl eten en drinken.Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding. Voor de artiesten gaan we na afloop met de hoed rond. Eerstvolgend concert is op 26 Jan.a.s. Voor meer info mail naar perlemoer@gmail.com
Bekijk

Josien Vogelaar - illustratie

Profiel foto 
		Josien Vogelaar - illustratie

Illustraties over het leven in Amsterdam Oost.

Bekijk

Profiel foto
Dit is de profielpagina van
Bekijk

Yvonne Leeman - beeldhouwer

Profiel foto 
		Yvonne Leeman - beeldhouwer

Ik ben beeldhouwer, woon in Amsterdam en maak sculpturen van steen en hout. Ik ben dagelijks in mijn atelier, waar ik mijn dromen omzet in vormen. Het liefst begin ik met een ruw brok steen en dans om het blok heen op zoek naar lijnen die in de steen zitten (taille directe). Daardoor wordt een beeld soms abstract, soms figuratief. Het maken van een beeld op deze manier is een avontuur wat mij eindeloos boeit. Ik werk graag met handgereedschap: hamer, beitel, rasp, schuurpapier, maar soms is mechanisch gereedschap ook nodig. Ik vind het belangrijk dat mijn werk aaibaar is en van het eindresultaat ben ik zelf ook vaak verrast. Yvonne Leeman

Bekijk

Pagina 5 van 35
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   ...   35
Vorige
Volgende