Wat is er vandaag in Amsterdam-Oost te doen?

Live Oost op TwitterLive Oost op Facebook
+
-
Reset

Weergave als

Weergage als KaartKaart
Weergage als LijstLijst
Donderdag 19 juli bekijk de kalender
juli 2018 Volgende Sluiten
M D W D V Z Z
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

filter het aanbodreset
Woensdag Vrijdag
Expo

GERDA KRUIMER

tijd: 11:00 - 17:00
door: CBK Amsterdam
gratis
1image_.jpeg

Gerda Kruimer (1963) maakt tekeningen als autonoom kunstwerk. Haar fascinatie zijn de ontelbare lijnen die onbesproken, ongezien verbanden leggen in het ruimtelijke geheel.
Een detail uit eerder werk is vaak uitgangspunt voor een nieuw kunstwerk. Zo ontstaat een serie gebaseerd op dezelfde rasters. 
De kleine werken (prints op aluminium) die in de vitrine worden getoond zijn delen van grote tekeningen die op de computer zijn verwerkt. Deze grote tekeningen waren in mei 2014 in het CBK Amsterdam te zien in de tentoonstelling ”Stroom Lijnen”. 
Het CBK heeft ook werken van Gerda Kruimer in de collectie.

Twitter .
Website
Muziek

Nachtkijker

tijd: 22:00
door: DOKA
prijs: €5
Schermafbeelding_2014-01-02_om_13.23.45.jpg

De plek voor bonte nachtdieren om diep door de nacht te duikelen met de meest kleurrijke nachtkijkers van de stad. Wees niet bang voor natte voeten, want daar dans je juist harder mee. Jules de la Courgette nodigt living legend Rob Manga uit.

GRATIS TOT 23:00, DAARNA €5

Twitter .
Website
Sorteer:
Toon categorie:

Smashing Stones

Profiel foto 
		Smashing Stones

Smashing Stones is een jong mozaiekbedrijf

Bekijk

Women's Company

Profiel foto 
		Women's Company

Women’s Company is een Amsterdams vrouwenkoor

Bekijk

Esmeralda Detmers

Profiel foto 
		Esmeralda Detmers

Ik geloof in waarachtige verhalen en ontmoetingen.

Bekijk

Praktijk voor Rebalancing en stem

Profiel foto 
		Praktijk voor Rebalancing en stem

Ik ben zangeres, zangcoach en stemtherapeut.

Bekijk

Drumschool Sven Bakker Amsterdam

Profiel foto 
		Drumschool Sven Bakker Amsterdam

Welkom bij Drumschool Sven Bakker.

Bekijk

Amsterdam Roots Festival

Profiel foto 
		Amsterdam Roots Festival
Roots Open Air – zondag 7 juli - Oosterpark Op zes verschillende podia presenteert Roots Open Air dit jaar in het Oosterpark muziek uit o.a. Mali, DR Congo, Tunesië, Zimbabwe, Mexico, Zuid-Korea, België en Nederland. Afrika blijft een sterke focus van Amsterdam Roots en met de Malinese zangeres en songwriter Rokia Traoré en de Congolese zanger-gitarist Jupiter Bokondji heeft Roots dit jaar sterke namen uit de twee meest vermaarde muzikale grootmachten. Opvallende primeurs zijn de concerten van zangeres Emel Mathlouthi, stem van de Arabische lente in Tunesië en Groupe Mazagan, Marokkaanse electro-chaabi-rock van internationale klasse. Voor de fijnproevers is er unieke muziek uit Zuid-Korea: Geomungo Factory, een gezelschap dat aloude traditionele muziek brengt met de intensiteit van hedendaags klassiek en de betere avantgarde rock. Urban Groove Stage heeft dit jaar een sterke en vernieuwde programmering, gefocust op de meest spannende ontwikkelingen in de hedendaagse niet-westerse populaire muziek. Bass Stage is het podium van vooral jonge talenten, die staan te trappelen om door te breken.Hier klinken ondermeer de nieuwste versies van dubstep, dancehall, samba en reggae. Naar goede Roots traditie zijn er in het Oosterpark ook weer dans- en percussieworkshops voor kinderen en volwassenen. De inmiddels beroemde Roots Bazaar heeft ook dit jaar weer een prachtig exotisch aanbod met vele gerechten en producten van veraf en dichtbij. Het Oosterpark zal weer voor even de veelkleurige achtertuin van Amsterdam zijn! Deze editie is er voor Roots Open Air een entreeprijs van €7,50 voor bezoekers vanaf 16 jaar.
Bekijk

Pagina 6 van 35
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   ...   35
Vorige
Volgende