Wat is er vandaag in Amsterdam-Oost te doen?

Live Oost op TwitterLive Oost op Facebook
+
-
Reset

Weergave als

Weergage als KaartKaart
Weergage als LijstLijst
Dinsdag 20 november bekijk de kalender
november 2018 Volgende Sluiten
M D W D V Z Z
01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

filter het aanbodreset
Maandag Woensdag
Sorteer:
Toon categorie:

Mercedes Botero

Profiel foto 
		Mercedes Botero

Mercedes Botero is a Millinery atelier in Amsterdam.

Bekijk

LalaLab

Profiel foto 
		LalaLab

LalaLab - het liedjeslaboratorium van Amsterdam - is neergestreken in Amsterdam-Oost.

Bekijk

Marian Haringsma Photography

Profiel foto 
		Marian Haringsma Photography

Mijn beeldende werk zijn autonome, vaak abstracte, landschappen. Mijn beelden gaan over de natuur, over de aard van de dingen, over mijn innerlijk dat ik daarin vind weerspiegeld. Wat ik buiten in de natuur waarneem, voel ik van binnen en wat ik van binnen voel neem ik waar buiten in de natuur. In mijn eindexamenproject heb ik deze relatie tussen de buitenwereld en mijn binnenwereld verder onderzocht in een drietal projecten ‘Verleden’, ‘Heden’ en ‘Verlangen’.

Bekijk

Makassarplein Community

Profiel foto 
		Makassarplein Community

De Makassarplein Community Wat, waarom en hoe? We stellen ons graag voor. Wat willen we bereiken? Stelt u zich voor: u woont in een buurt met goede huizen, waar mensen elkaar helpen om vooruit te komen, waar de kinderen op straat spelen, waar vrouwen samen komen op het plein. Een buurt zonder overlast van hangjongeren en zonder troep op de straat. Een buurt waar mensen uit verschillende culturen zich thuis voelen en waar het fijn is om te wonen en te werken. Dat is waar wij, een groep mensen uit de Makassarpleinbuurt, over spraken toen we begin 2010 voor het eerst bij elkaar kwamen. We wilden er samen voor zorgen dat we weer trots kunnen zijn op onze buurt. Enthousiast voor dit gemeenschappelijk doel besloten we onze krachten, kennis en netwerken te bundelen. We kwamen er achter dat de een veel ervaring heeft met empowerment van vrouwen, de ander goed is in het organiseren van activiteiten voor jongeren en de derde er in slaagt om kwetsbare buurtbewoners te bereiken. We bleven regelmatig bij elkaar komen, versterkten de contacten, organiseerden activiteiten. Langzaam groeide een gemeenschap: de Makassarplein Community!

Bekijk

Tropenmuseum Junior

Profiel foto 
		Tropenmuseum Junior
Tropenmuseum Junior presenteert: de doe-tentoonstelling, MixMax Brasil, vanaf 6 jaar Waar loopt iedereen op slippers? Waar zijn voetballers de beste dansers? Waar is alles en iedereen een mix uit verschillende werelddelen? Claro, in Brazilië natuurlijk! In de doe-tentoonstelling MixMax Brasil voel je de Braziliaanse mix tot in je tenen. Je loopt over wiebelende loopplanken tussen de mangrovewortels. Voor je het weet sta je op een plein vol deuren en ramen. Je ontdekt onverwachte plekken zoals een boteco, een muziek- en dansstudio, een remixlounge, een zeeterras en een flessengrot. Kom naar MixMax Brasil en remix muziek, dans de frevo of upcycle afval in De Mixfabriek.
Bekijk

Laura te Hennepe

Profiel foto 
		Laura te Hennepe

Laura-schrijft-danst-denkt-leest-ziet-spreekt-verbindt-speelt-praat-loopt-creeert-heeft-lief- in Oost... Helemaal leip..

Bekijk

Pagina 9 van 35
1   ...   5   6   7   8   9   10   11   12   13   ...   35
Vorige
Volgende