Wat is er vandaag in Amsterdam-Oost te doen?

Live Oost op TwitterLive Oost op Facebook
+
-
Reset

Weergave als

Weergage als KaartKaart
Weergage als LijstLijst
Vrijdag 30 maart bekijk de kalender
maart 2018 Volgende Sluiten
M D W D V Z Z
01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

filter het aanbodreset
Donderdag Zaterdag
Expo

GERDA KRUIMER

tijd: 11:00 - 17:00
door: CBK Amsterdam
gratis
1image_.jpeg

Gerda Kruimer (1963) maakt tekeningen als autonoom kunstwerk. Haar fascinatie zijn de ontelbare lijnen die onbesproken, ongezien verbanden leggen in het ruimtelijke geheel.
Een detail uit eerder werk is vaak uitgangspunt voor een nieuw kunstwerk. Zo ontstaat een serie gebaseerd op dezelfde rasters. 
De kleine werken (prints op aluminium) die in de vitrine worden getoond zijn delen van grote tekeningen die op de computer zijn verwerkt. Deze grote tekeningen waren in mei 2014 in het CBK Amsterdam te zien in de tentoonstelling ”Stroom Lijnen”. 
Het CBK heeft ook werken van Gerda Kruimer in de collectie.

Twitter .
Website

www.liveoost.nl is een initiatief van Stadsdeel Oost om een digitaal platform te bieden voor alle initiatieven op het gebied van kunst en cultuur die in dit deel van Amsterdam plaatsvinden. www.liveoost.nl is op verschillende manieren te benaderen:

  • als agenda waarbij je als bezoeker op een overzichtelijke manier snel kunt zien wat, wanneer en op welk tijdstip er iets te doen en/of zien is in Oost;
  •  als inspiratiebron voor ideeën en tips via de button ‘meld tips’. Hier tref je steeds wisselende initiatieven van kunstenaars en kunstinstellingen van het stadsdeel. Dit is ook de plek waar je als bewoner van Oost je eigen initiatieven –al dan niet in samenwerking met een kunstenaar of kunstinstelling- voor het voetlicht kunt brengen. Heb je een suggestie die je graag in de spotlights zet? Of heb je een vraag op creatief of cultureel gebied en wil je die graag laten beantwoorden door een ervaren kunstenaar? Meld je dan aan via…..en laat het ons weten.
  • Als besloten platform voor alle kunstenaars die woonachtig zijn in dit stadsdeel. Leer elkaar en elkaars werk kennen en deel informatie op creatief en zakelijk gebied.    

---

 

De site is ontwikkeld door Greenlight Solutions en Doede Jaarsma en is vormgegeven door Ralph Booms.

Speciale dank gaat uit naar de kunst- en cultuurmakelaar van het stadsdeel, Gijs Hendrix en naar Marije van Wees voor het realiseren van de website. En naar Jos den Dikken die met haar website Ciaow de weg vrij heeft gemaakt voor Live Oost.

 

 

Op 24 september 2011 is de website tijdens de openingsceremonie van het Rode Loper festival officieel gelanceerd door Jeroen van Spijk,  wethouder Kunst en Cultuur en Christine Ravenhorst, festivalleider van De Rode Loper.

foto onthulling klein